Web Analytics Made Easy - Statcounter

آل داوود با اشاره به اینکه جریان تحریف فضای مجازی را در راستای منافع حزبی جناحی خود هدایت کرده گفت: از مزایای شبکه ملی اطلاعات رشد اشتغال و اینترنت ارزان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس علیرضا آل داود در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در حالی شبکه زیر‌ساخت ملی خودشان را در دهه 90 میلادی راه‌اندازی کردند که شبکه جهانی اینترنت متعلق به آنها بود گفت : آنها با راه‌اندازی شبکه امن، سریع، پاک و ارزان در کنار اینترنت مدیریت شده دنبال دفاع از مرزهای افکار عمومی‌شان بودند و این نکته بسیار قابل توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: امریکا در سال 1991 با راه‌اندازی شبکه زیر‌ساخت ملی خود، راه‌اندازی این شبکه را به‌صورت رسمی اطلاع‌رسانی کرد.

آل داود به خبرنگار ما گفت :عنوان «زیرساخت ملی اطلاعات یا بزرگراه اطلاعاتی نخستین بار در سال 1991 در ایالات متحده امریکا در قانون پردازش با کارایی بالا  توسط ال‌گور سناتور وقت امریکا، طرح شد و هدف از این طرح، تضمین استمرار رهبری ایالات متحده در پردازش با کیفیت بالا بود.

پژوهشگر و مدرس سواد رسانه ای با بیان اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ایران در زمینه توسعه رایانش ابری در قوانین توسعه‌ای کشورهای چین، کره جنوبی و انگلستان نشان داد هر سه کشور مدل مشابه شبکه ملی اطلاعات را در خاک خود پیاده‌سازی کرده‌اند تاکید کرد: برای ایجاد دولت الکترونیکی بر بستر رایانش ابری تحقق شبکه ملی اطلاعات یک جزء اساسی است.

وی اذعان داشت :سرعت بالاتر و هزینه انتقال ترافیک پایین‌تر شبکه ملی اطلاعات نسبت به اینترنت جهانی موجب می‌شود شرکت‌های خارجی مایل به حضور در بازار فناوری اطلاعات کشور پیاده‌کننده شبکه ملی اطلاعات برای بهبود خدمات خود به سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری اطلاعات آن کشور تشویق شوند.

آل داود با اذعان بر اینکه :اگر به بازار بسیار بزرگ صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات نگاهی بیندازیم، می‌بینیم سهم کشورمان از این  بازار، سهم بسیار اندکی است گفت: اگر شبکه ملی اطلاعات به صورتی که در اسناد بالادستی آمده، راه‌اندازی شود سالانه حداقل 150 هزار شغل پایدار ایجاد شده و بیش از 2 هزار میلیارد تومان در خرید پهنای باند اینترنت صرفه جویی خواهد شد.

او در ادامه اظهار داشت :از برکات راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات پاسخگو شدن سرویس‌های اینترنتی خارجی در ایران است .

این مدرس سواد رسانه ای با بیان اینکه راه‌اندازی این شبکه می‌تواند پیام‌رسانها، شبکه‌های مجازی خارجی و سرویس‌های دیگر را مجبور به اخذ مجوز، پرداخت مالیات، بکارگیری جوانان ایرانی در ارائه سرویس‌ها، پذیرش قوانین داخلی ایران، مقابله با جرایم اینترنتی و مجرمان در این فضا کند خاطر نشان کرد : جریان تحریف فضای مجازی را در راستای منافع حزبی جناحی خود هدایت کرده و منجر به هدر رفت هزاران میلیارد هزینه بیت‌المال و خسارات بسیاری در حوزه های هویتی-فرهنگی- اجتماعی و اقتصادی شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شبکه ملی اطلاعات راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۶۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جز ۶ کشور دارای توانمندی ساخت تجهیزات شبکه اینترنت است

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی زارع پور صبح پنجشنبه در مراسم افتتاح پروژه فیبرنوری استان قم که با حضور رئیس جمهور در پارک علم و فناوری استان قم برگزار شد گفت: استان قم بعد از گلستان، دومین استانی است که تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفته است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: لایه‌های مختلف شبکه‌ها در حال به روز رسانی است و بخش بسیاری از توسعه شبکه، در داخل کشور ساخته می‌شود و ایران جز ۶ کشوری است که این توانمندی را دارد.

وی بیان کرد: اجرای پروژه فیبرنوری برای ۵۰۰ شهر کشور شروع شده و این پروژه در ۱۵۰ شهر به اتمام رسیده و مابقی نیز در حال اجرا است.

زارع پور گفت: بر اساس برنامه هفتم توسعه باید سالی ۴ میلیون نفر تحت پوشش فیبر نوری داشته باشیم در حالی که این آمار نیم میلیون نفر است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: امروز ۷ و نیم میلیون نفر در کشور تحت پوشش فیبر نوری هستند و تلاش می‌شود این میزان تا پایان سال به ۱۴ میلیون نفر برسد.

زارع پور بیان کرد: کسب و کارهای شهرهای تحت پوشش فیبرنوری ۲۵ میلیون نفر را تحت پوشش قرار می‌دهند و هر مشترکی در این شهرها درخواست داشته باشند طی ماه پس از درخواست، اپراتورها باید این خدمت را به آنان ارائه کنند.

وی افزود: کشورهای اروپایی پس از یک دهه به هفتاد درصد پوشش فیبرنوری رسیده اند و این در حالی است که ما طی دو سال اخیر پیشرفت‌های خوبی در این عرصه داشته ایم و این امر تأثیر بسیار زیادی بر روی کسب و کارهای مبتنی بر فضای اینترنت دارد.

کد خبر 6101099 مهدی بخشی سورکی

دیگر خبرها

  • ایران جز ۶ کشور دارای توانمندی ساخت تجهیزات شبکه اینترنت است
  • ۷۰ درصد کشور تا پایان سال تحت پوشش فیبرنوری قرار می گیرند
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • رئیس دیوان عالی کشور : در فضای مجازی باید از ارزش های اسلامی دفاع کنیم
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین