Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدتی است درباره ملی کردن اینترنت ایران با همکاری چین، در فضای مجازی خبرهایی منتشر می‌شود. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اینستاگرام به این اخبار که انتقاد کاربران فضای مجازی را برانگیخته است، پاسخ داد.

«عیسی زارع‌پور» در صفحه اینستاگرام خود در پاسخ به یکی از کاربران که درباره این مساله از او سوال کرده بود، نوشت: این شایعات بی‌اساس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مسائلی که این روزها مردم زیاد درباره آن صحبت می‌کنند، موضوع سند همکاری‌های جامع ایران و چین است. یکی از محورهای مهم مورد بحث کاربران فضای مجازی این است که آیا این سند محدودیت در اینترنت را به دنبال خواهد داشت یا خیر؟

مسوولان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات پیشتر اعلام کرده‌اند که در تفاهم‌نامه چنین چیزی وجود ندارد. همواره یکی از حوزه‌های تجاری بین ایران و چین مربوط به فناوری اطلاعات است و شرکت‌های چینی یکی از مجموعه‌های پیشرو در عرصه تکنولوژی‌های ارتباطی هستند.

این سند ظرفیت ها و چشم انداز همکاری دوجانبه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین در زمینه های مختلف از جمله اقتصادی، فرهنگی و غیره را مورد بحث قرار داده است.

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1594115

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اینترنت کاربران اینترنت سرعت اینترنت قطع اینترنت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۱۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبردار میلیاردی در پارس آباد به دام پلیس افتاد

فیروز محمودی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این مبالغ به حساب مال باختگان و قربانیان فضای مجازی با تلاش کارشناسان پلیس فتای برگردانده شد.

وی خاطرنشان کرد: با تلاش و پیگیری های دقیق و همچنین اقدام به موقع و تخصصی کارشناسان پلیس فتا شهرستان پارس آباد و پی جویی پرونده های سایبری طی ۴۵ روز گذشته ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وجوه کلاهبرداری شده به حساب مال باختگان و قربانیان فضای مجازی عودت داده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان پارس آباد اولویت جرایم فضای مجازی در شهرستان پارس آباد را یادآور شد و بیان کرد: برداشت‌های غیر مجاز از حساب کاربران در اولویت این جرایم است.

محمودی با اشاره به اینکه توجه و هشدارهای انتظامی بست ساز کاهش وقوع جرایم است، گفت: به کاربران فضای مجازی توصیه می کنیم بر روی پیامک‌ها و لینک‌های جعلی ارسال شده تحت هیچ شرایطی کلیک نکنند.

وی به شهروندان توصیه کرد؛ چنانچه با موارد مجرمانه و مشکوک مواجه شدند موضوع را از طریق سایت پلیس فتا WWW.Cyberpolice.ir و یا تماس با مرکز فوریت های سایبری به شماره٠٩۶٣٨٠ گزارش دهند.

کد خبر 6100608

دیگر خبرها

  • کلید درب‌های فضای مجاز‌ی باید اختیار خودمان باشد
  • ایران جز ۶ کشور دارای توانمندی ساخت تجهیزات شبکه اینترنت است
  • کلاهبردار میلیاردی در پارس آباد به دام پلیس افتاد
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • بلینکن: فضای مجازی، دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل است!